Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu Politica de cookies.

sistech.ro vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare:

ATENŢIE! Timpul de livrare menţionat are caracter orientativ şi se bazează pe analizele statistice – în situaţii excepţionale se poate prelungi.

CARGUS, Livrare rapidă în 24 - 48 ore 

Costul livrarii este gratuit oriunde in Romania (in aria de acoperire a curierilor) pentru comenzi mai mari de 500 RON si 18 RON pentru comenzi sub 500 RON

Comenzile plasate înainte de ora 14:00 sunt predate curierului în aceeași zi (sau următoarea zi lucrătoare când comanda este plasată în weekend sau zile libere legal / sărbători).

Comenzile plasate după ora 14:00 sunt predate curierului în următoarea zi lucrătoare. 

Retururi

Daca sunteti nemultumit de produsele comandate, le puteti returna in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator pentru comenzi sub 500 RON.

Costul transportului este in sarcina clientului, iar in caz de retur taxa de transport achitata la livrare nu se restituie. Avand in vedere prevederile legii 249/2015 actualizata, pentru indeplinirea obiectivelor de la art. 14 produsele se returneaza doar in ambalajul original.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

Furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar (Componene care se vand la metru liniar, exemplu: curele, fire, cabluri etc.)

Atentie!

În cazurile în care produsele returnate prezintă deteriorări sau sunt incomplete, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă,  ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

Suma aferentă returului se rambursează într-un cont bancar valid (în lei) deschis pe numele titularului de factură.

Te rugăm să verifici integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primești în prezența curierului și să ceri întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă produsele prezintă urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.