Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu Politica de cookies.

Oferim servicii de prelucrare CNC

Frezare CNC 3 axe
Frezare CNC

Operația de frezare este cel mai utilizat procedeu de prelucrare prin așchiere, cu ajutorul ei putându-se prelucra suprafețe plane, cilindrice sau profilate. Procedeul de prelucrare prin așchiere se realizează cu ajutorul unor scule cu mai mulți dinți, care poartă numele de freze.

Dispunem de urmatoarele masini:

  • Freza CNC in 3 axe OKUMA
  • Freza CNC in 3 axe SYIL
  • Strung CNC OKUMA
  • Alte masini conventionale

CREZI CĂ TE PUTEM AJUTA?

Trimite-ne acum o cerere de preț și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil! Ne puteti contacta si telefonic la numarul afisat in sectiunea de contact!

  1. Trimite cererea impreuna cu fisierele necesare (.DXF / .STP / .PDF - de preferat fisiere 3D)
  2. Așteaptă comunicarea ofertei

Ce tip de fisiere acceptam?

Acceptăm fișiere CAD 3D în format STL, STP, STEP, și desene 2D (jpg, png, pdf) cu detalii dimensionale și cerințe specifice de fabricație.

Cât timp durează să obții o cotație de preț? 

Incercam sa raspundem fiecarei solicitari cat mai rapid posibil, in general raspundem in cateva ore (in timpul programului de lucru).

Cât de repede îmi pot obține piesele?

Timpul de realizare a pieselor poate fi influentat de urmatorii factori: complexitatea pieselor, tipul materialului, timpul de obtinere a materiei prime etc. Un timp de livrare estimativ poate fi obtinut dupa cererea de pret.

Despre noi

Suntem o companie tânără și dorim să oferim o experiență plăcută clienților noștri prin prețuri corecte, comunicare promptă și transparență. Indiferent că e vorba de comenzi de piese unicat sau de serie, ne tratăm clienții cu respect și comunicăm cu ei de la plasarea comenzii până la livrarea acesteia în termenul agreat.